Tuesday, September 14, 2010

No more lagu raya

Fuh...fuh..fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
berabuk tahap kene sental 100kali ngan klorox dah blog ni..ayra pun dah setahun lebih..
mmm, tahun ni raya kat selangor eventhough turn patut balik kampung. Makayah gi mekah buat umrah. Right timing, semoga diorg dapat tenangkan fikiran and kegembiraan semula...Amin. : (

Adik dah xada...sampai skrg aku xleh sebut the 4letter word. Adik pergi muda sgt, belum masuk 22tahun. Pakcik kampungtu ckp, tahunni saje dah 5 org meninggal tempat sama yg adik kene. diorg kate keras sikit and mase tu pun memang dah nak maghrib. ape2pun memang dah mase adik. tapi aku ralat sebab selalu gak marah2 die (marah2 sayang kakak), biaselah budak baru nak naik. Moga2 Allah tempat kan adik di kalangan org yg diredhai. Semoga adik tenang dan bahagia di sana..Kak ngah sayang adik!

Ayra dah boleh jln, gigi pun dah ade 8btg. Dah pandai nak ngamuk, merajuk.Lasak mcm budak laki. Walker tu die boleh panjat, berdiri sendiri, masuk duduk dlm tu and panjat keluar sendiri balik..aduhh...
....budak cheeky...



Nanti dah besar, ayra tolong doakan paksu jugak ye..
eventhough ayra mesti dah xingat, kecik2 dulu paksu ajak ayra tgk cite kat laptop kesayangan die, agah2 ayra, kasi ayra dgr lagu kat handphone..
sedih....

0 comments: