Monday, January 24, 2011

Harapan 2011

Chewahhh..tajuk bunga2..hehehe..yelah, kang letak azam 2011 kang nampak cam semangat beno.
x dpt kang, sedih..
harapan ni konon2 bunyi cam tawakal lah sikit..ke pasrah???huhuhu

1) NAK KEJE BARU!!!!..nampak betapa desparadonye tu..huhhu, sedih seh..xde sape nak ambik aku keje..apply kat jobstreet tu dari tahun lepas, mcm2 post..haram satu pun xde tipon. Balik2, yg aku xjeling pun tu yg tipon. Aku xnak keje kat penang lah woiii!!!grrr..
xlaku, lg nak demand..duh
2) NAk KEJE BARU!!
3) NAK KEJE BARU!!
4) ok2, tukar 'harapan' pulak..nak baby baru..heheh..tapi yg ni kene pujuk hubby dulu..ayra tgh manja yg amat sekrg ni..marah sikit,merajuk..duk kat tepi2 dinding, nangis..sayu seh, rase mcm anak cinderella je.
5) rajin2 masak..semlm try buat muffin cheese. sah2 dlm resipi tulis letak garam, aku abort sebab ingatkan cheese dah masin. resultnye, confirm2lah muffin aku tawar! tulah namenye anak murid degil.
hubby makan sambil gelak2, " ade org tu suke sgt tgk junior master chef kan"...JUNIOR????apekah tahap aku lebih rendah dr junior2 itukkk..huhuhuhu, tapi memang pun. diorg power masak gile weh..aku tgk pun kagum. ayra nak jd chef x??
6) kerapkan mengaji
7) habiskan pose ganti! dah dekat 2tahun lah woiii, xkan tahun ni nak byr fidyah lg..sila insaf

Nanti tambah lgk..alang performance management kilang ni pun leh update bile2 kan..hehhe

2 comments:

aRiAnUr ..des. Dozoyoroshiku!! said...

Kenapa tetiba nak cari keje baru nih?? Jadi suri rumah sepenuh masa ok x? hehehehe

**AkupuNYeDiary** said...

Jauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh hati ngan bos..huhuhu.
sangap kot kalau aku duk rumah sajo..